Gezicht vrouw

Huidklachten bestrijden met PlexR Soft Surgery

Wanneer u last van huidklachten heeft weet u hoe vervelend dit kan zijn in het dagelijks leven. Niet alleen kloven zijn veelvoorkomende klachten, denk bijvoorbeeld ook aan een slappe of overtollige huid, ouderdomsvlekjes en moedervlekken, en littekens. Voorheen was het lastig om van dergelijke klachten gemakkelijk af te kunnen komen, maar sinds kort is de PlexR behandeling een zeer succesvolle en simpele methode gebleken, die ook in Nederland erg populair is.

PlexR behandeling uitgelegd

Wat is een PlexR behandeling precies, en waar u kunt u dit laten uitvoeren? De gehele term is PlexR Soft Surgery, zoals de naam al doet vermoeden komt er bij deze ingreep geen “hard” snijwerk kijken. De PlexR behandeling wordt uitgveord met een nieuwe type machine die door middel van geladen plasma deeltjes een krimpend efect op de huid heeft. Wat er in feite gebeurt is dat een klein deel van de huid met deze methode wordt verdampt. Hierdoor hoeft er dus geen chirurg aan te pas te komen en in de huid te gaan snijden, zoals het geval was bij veel traditionele behandelingen.

Waar kan een PlexR behandeling voor worden gebruikt?

In principe kan de behandeling voor een zeer groot aantal huidklachten worden ingezet. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de huid te verstrakken en zo rimpels aan te pakken. Daarmee vormt deze behandeling een zeer goed alternatief voor een behandeling met fillers.

Maar ook kan de PlexR ingreep worden ingezet om vlekken en bulten op de huid te verwijderen. Zeker wanneer u een groot aantal moedervlekken wilt laten verwijderen kan dit dus een zeer interessant alternatief zijn tegenover een chirurgische ingreep.

Tevens is de ingreep zeer gemakkelijk uit te voeren en blijven de kosten beperkt doordat er geen chirurgisch werk hoeft plaats te vinden. Ook heeft dit als gevolg dat de hersteltijd vele malen korter is.